Listopad je dobou, kdy tělo potřebuje pořádně prohřát a tomu odpovídají jak vína, tak pokrmy, které jsme pro Vás vybrali. Nechte se inspirovat a potěšte své smysly dokonalým spojením vína a jídla.
Česká kuchyně
Pečená husa
- česká klasika
Bourgogne Pinot Noir La Lutine
Srnčí plec na hříbkách a červeném víně
- typické podzimní jídlo
Marselan
Kořeněná pečená podzimní zelenina
- dýně, pórek, brambory, žampióny, fazolky, mrkev, cibule, česnek, dobromysl, šalvěj...
AOC CdR - Tradition 2018 Ventoux rouge 2018 La Lutine
Francouzská kuchyně
Kohout na víně
Líčka z divočáka s hruškami v červeném víně
Dušené kuře ve smetanové omáčce
- Fricassée de poullet à la crème
Chardonnay Bourgogne Chardonnay
Italská kuchyně
Roládka z perličky
- Rollè di faraona
La ripe - rosato Bianchello del metauro
Kančí na mléce
Bramborové gnocchi s dýní a pancettou
- Gnocchi di patate con zucca e pancetta
La Ripe - bianco Villa Piana Rocho
Ostatní kuchyně
Raclette - sýr Raclette s brambory
Mousaka
- Řecko - Balkán
Syrah
Tatarský biftek