Listopadové menu

Listopad je dobou, kdy tělo potřebuje pořádně prohřát a tomu odpovídají jak vína, tak pokrmy, které jsme pro Vás vybrali. Nechte se inspirovat a potěšte své smysly dokonalým spojením vína a jídla.              

 

 

Česká kuchyně

 

Pečená husa

 

 

Srnčí plec na hříbkách a červeném víně

 

Kořeněná pečená podzimní zelenina

 

 

Francouzská kuchyně

 

Kohout na víně

 

 

Líčka z divočáka s hruškami v červeném víně

 

 

 

Dušené kuře ve smetanové omáčce

 

 

Italská kuchyně

 

Roládka z perličky

 

 

Kančí na mléce

 

 

Bramborové gnocchi s dýní a pancettou

 

 

Ostatní kuchyně

 

Raclette - sýr Raclette s brambory

 

 

Mousaka

 

 

Tatarský biftek

 

 

 

Zpět do obchodu