Listopadové menu

Listopad je dobou, kdy tělo potřebuje pořádně prohřát a tomu odpovídají jak vína, tak pokrmy, které jsme pro Vás vybrali. Nechte se inspirovat a potěšte své smysly dokonalým spojením vína a jídla.              

 

 

Česká kuchyně

 

Pečená husa

 

 

Srnčí plec na hříbkách a červeném víně

 

Kořeněná pečená podzimní zelenina

 

 

Francouzská kuchyně

 

Kohout na víně

 

 

Líčka z divočáka s hruškami v červeném víně

 

 

 

Dušené kuře ve smetanové omáčce

 

 

Italská kuchyně

 

Roládka z perličky

 

 

Kančí na mléce

 

 

Bramborové gnocchi s dýní a pancettou

 

 

Ostatní kuchyně

 

Raclette - sýr Raclette s brambory

 

 

Mousaka

 

 

Tatarský biftek

 

 

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení