Moulin à Vent Mortperay organic conversion

Víno z ručně sklizených hroznů odrůdy Gamay vyrobené metodou „macération semi-carbonique“, která se od klasické karbonické macerace liší tím, že celé hrozny nekvasí v hermeticky uzavřené nádobě. Hrozny jsou z révy staré 40 až 80 let z vinice s ideální jihovýchodní polohou. Víno zraje 6 měsíců v dubových sudech a poté betonových nádržích. Má aroma zralých třešní a fialek. Skvěle se hodí ke grilovanému masu nebo sýrovému talíři. Má potenciál zrání 7 let. Podávejte při teplotě 15 ° C.

Skladem
456 Kč 376,86 Kč bez DPH
Kategorie: Červená vína z Francie
Země původu: Francie
Oblast: Beaujolais
Vinařství: Domaine Richard Rottiers
Ročník: 2019
Balení: 0,75 l
Obsah alkoholu: 13 %
Mortperay
BIO

Popis produktu není dostupný

Zpět do obchodu